Wix Editor: Een video instellen voor je mobiele website

Leestijd 1 minuten

Stel je video in voor je mobielvriendelijke website.

Om je video in te stellen voor je mobiele website:

1. Klik op de koptekst in de mobiele Editor.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram.
  3. Schakel Herhaalt zich in of uit om het continue afspelen van de video in een lus in of uit te schakelen.
    • Ingeschakeld: De video wordt herhaald afgespeeld.
    • Uitgeschakeld: De video wordt één keer afgespeeld.
  4. Schakel Speelt automatisch af in of uit om automatisch afspelen in of uit te schakelen.
    • Ingeschakeld: De video wordt automatisch afgespeeld wanneer een bezoeker de pagina opent.
    • Uitgeschakeld: De video wordt pas afgespeeld als een bezoeker erop klikt.
Let op:
Automatisch afspelen werkt mogelijk niet op sommige mobiele apparaten, zelfs als je het hebt ingeschakeld. Dit komt door de instellingen van het apparaat. Lees meer