Wix Editor: Een Twitter-volgknop toevoegen en instellen

Leestijd 2 minuten
Laat je websitebezoekers je volgen op Twitter. Voeg je gebruikersnaam toe en zorg dat meer mensen je Tweets volgen.

Stap 1 | Voeg een Twitter-volgknop toe

Begin met het toevoegen van een Twitter-volgknop aan je website. Je kunt dit rechtstreeks vanuit je Editor toevoegen.

Om een Twitter-volgknop toe te voegen:

1. Klik links in de Editor op Toevoegen .
  2. Klik op Social media.
  3. Klik onder Twitter op de volg-knop of sleep de knop naar de relevante locatie.
Een screenshot met het Toevoegen-paneel en de optie om een Twitter-volgknop toe te voegen.

Stap 2 | Voeg je gebruikersnaam en taal toe

Nadat je je Twittervolg-knop hebt toegevoegd, kun je je gebruikersnaam toevoegen en de taal van je voorkeur selecteren.

Om je gebruikersnaam en taal toe te voegen:

1. Klik in je Editor op de knop.
  2. Klik op Gebruikersnaam instellen.
  3. Voer je Twitter-gebruikersnaam in.
  4. Druk op Enter op je toetsenbord.
  5. In welke taal is de knop? Selecteer de relevante taal in de dropdown.
Een screenshot met de knop

Stap 3 | Maak je account openbaar

Om je tweets op je website te laten verschijnen, moet je ervoor zorgen dat je Twitter-account openbaar is.

Om je account openbaar te maken:

1. Ga naar je Twitter-account en log in.
  2. Klik op Meer.
  3. Klik op Instellingen en ondersteuning.
  4. Klik op Instellingen en Privacy
  5. Klik op Privacy en veiligheid
  6. Klik op Jouw tweets
  7. Schakel Media die je Tweet markeren als materiaal dat mogelijk gevoelig is is.
Een screenshot met de optie om het vak voor gevoelige inhoud te deselecteren en je tweets openbaar te maken.