Wix Editor: Een social media LINE-knop aan je website toevoegen

Leestijd 1 minuten
LINE is een social media app waarmee gebruikers spraak- en videogesprekken kunnen voeren, één-op-één- of groepsberichten kunnen verzenden en meer. Voeg een LINE deelknop toe aan je website zodat je bezoekers je pagina kunnen delen op hun LINE sociale netwerk.
Let op:
Elke LINE-knop voor sociaal delen die je aan je website toevoegt, deelt de pagina waarop deze is geplaatst.

Om een LINE-knop toe te voegen:

1. Klik links in de Editor op Toevoegen.
  2. Klik op Social media.
  3. Klik op LINE.
  4. Sleep de LINE-knop naar je pagina.
Volgende stap:
Klik op het Indelingen-pictogramom de indeling van je knop te wijzigen.