Wix Editor: Een link aan een afbeelding toevoegen

Leestijd 2 minuten

Voeg een link aan een afbeelding toe om je bezoekers naar een pagina of anker, webadres, e-mail of document te sturen.

Om een link aan een afbeelding toe te voegen:

1. Klik in je Editor op de afbeelding.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram.
  3. Klik op het dropdownmenu onder Bij het aanklikken:.
  4. Selecteer Er wordt een link geopend.
  5. Onder Waar verwijst het naar? klik je op het Link-pictogram.
  6. Voer de details van de link in.
  7. Klik op Gereed.
Tip:
  • Je kunt ook op het Link-pictogramklikken om je link in te stellen, maar zorg ervoor dat je eerst de stappen 1-4 hierboven voltooit.
  • Klik hier voor meer informatie over het linken van een knop aan een specifieke productpagina in Wix Stores.