Wix Editor: Een Facebook-deelknop toevoegen en instellen

Leestijd 1 minuten
Voeg een Facebook-deelknop toe aan je website zodat bezoekers je website gemakkelijk kunnen delen met hun Facebook-vrienden. Je kunt een deelknop toevoegen aan elke pagina die je leuk vindt. Het werkt heel goed met webshop- en blogpagina's om je producten en posts te delen.

Om een Facebook-deelknop toe te voegen:

1. Klik links in de Editor op Toevoegen .
  2. Klik op Social media.
  3. Klik onder Facebook op de Facebook-deelknop om deze toe te voegen of sleep deze naar de relevante locatie.
Een screenshot met de Facebook Share-knop die je aan je website kunt toevoegen vanuit het Toevoegen-paneel in je Editor.
  1. Klik op Pagina kiezen.
  2. Kies welke pagina je wilt delen:
    • Deze pagina: Om de huidige pagina te delen met de Facebook-vrienden van je bezoeker.
    • Startpagina: Om de homepage van je website te delen met de Facebook-vrienden van je bezoeker.
  3. Typ de tekst voor je knop onder Wat staat er op de knop?
Tip:
Voeg de Facebook-deelknop toe aan je blogpostpagina in je Editor, publiceer je website en laat je websitebezoekers je blogposts delen op hun social media-streams. Vergeet niet om voor elke post de thumbnail en tekst aan te passen om bij je merk te passen.