Wix Editor: Een Document-knop toevoegen en instellen

Leestijd 3 minuten
Laat bezoekers met één klik documenten van je website downloaden door een Document-knop toe te voegen. Zodra je je knop hebt gekozen, kun je een documentbestand koppelen, het pictogram van je knop wijzigen en kiezen of je de titel van het document al dan niet wilt weergeven.
In dit artikel lees je meer over:

Een Document-knop toevoegen

Kies een Document-knop om toe te voegen aan je website en koppel deze aan het relevante bestand.

Om een Document-knop toe te voegen:

1. Klik links in de Editor op Elementen toevoegen.
  2. Klik op Knop.
  3. Selecteer een knop onder Documenten of sleep deze naar de relevante locatie op je pagina.
  4. Klik op de knop.
  5. Klik op Bestand wijzigen.
  6. Selecteer een bestand
  7. Klik op Bestand kiezen om het aan je knop te koppelen.
Het Elementen toevoegen-paneel in de Editor. Het tabblad Documenten-knop is geopend.

Het pictogram van de knop wijzigen

Kies het juiste pictogram voor je Document-knop uit onze mediabibliotheek. Selecteer een pictogram dat overeenkomt met het documenttype en dat past bij het ontwerp van je website.

Om het pictogram van de knop te wijzigen:

1. Klik in de Editor op de Document-knop.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram.
  3. Klik op het Wijzigen-pictogramonder Hoe ziet de knop eruit?
  4. Selecteer een nieuw pictogram of klik op Media uploaden om je eigen pictogram te uploaden.
  5. Nadat je je pictogram hebt geselecteerd, klik je op Pictogram toevoegen.
Het instellingenpaneel voor de document-knop. De cursor zweeft over de optie om het pictogram te wijzigen.

De bestandstitel van de knop weergeven of verbergen

Kies ervoor om de bestandstitel van het document onder de knop te tonen of te verbergen.

Om de bestandstitel van een knop te tonen/verbergen:

1. Klik in de Editor op de Document-knop.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram.
  3. Schakel Titel weergeven in of uit:
    • Ingeschakeld: De titel van het document wordt weergegeven op de knop. Vul de titel van het document in onder Wat is de titel?
    • Uitgeschakeld: De titel van het document wordt niet weergegeven op de knop.
Het instellingenpaneel voor de documentknop. De schakelaar 'Titel weergeven'-schakelaar is gemarkeerd.