Wix Editor: Een animatie aanpassen

Leestijd 1 minuten

Stel je animaties in om zich te gedragen zoals jij dat wilt.

Om een animatie aan te passen:

1. Klik op het element.
  2. Klik op het Animatie-pictogram .
  3. Selecteer een van de animatiestijlen.
  4. Klik op Personaliseren.
  5. Klik op de vervolgkeuzelijst en selecteer een optie onder Richting.
  6. Sleep de schuifregelaar onder Duur om de duur van de animatie te verlengen of te verkorten.
  7. Sleep de schuifregelaar onder Vertraging om de vertragingstijd van de animatie te vergroten of te verkleinen nadat de pagina is geladen.
  8. Klik op de schakelaar naast Alleen de eerste keer animeren om animaties alleen bij de eerste keer laden in of uit te schakelen. Voor meer informatie over deze instelling, klik hier.
Tip:Klik boven aan het paneel op het afspeelpictogram om op elk gewenst moment een voorbeeld van de animatie te bekijken.
Opmerking:
Niet alle aanpassingsopties zijn beschikbaar voor alle animaties.