Wix Editor: Een afbeeldingsknop toevoegen en instellen

Leestijd 3 minuten
Afbeeldingsknoppen zijn een unieke manier om bezoekers aan te moedigen om te communiceren met en te navigeren op je website. Ze gebruiken afbeeldingen om je website iets extra's te geven en geven een uniek effect wanneer bezoekers ze aanwijzen. Je kunt het ontwerp van de knoppen aanpassen voor de standaard, aangewezen en aangeklikte weergaven.

Stap 1 | Voeg je afbeeldingsknop toe

Kies een opvallend ontwerp uit het Toevoegen-paneel om aan de slag te gaan met het instellen van je afbeeldingsknop. Er zijn verschillende opties met hun eigen opvallende effecten om uit te kiezen.

Koppel je afbeeldingsknoppen om bezoekers naar delen van je website te leiden of om ze aan te moedigen een actie uit te voeren. Je kunt de knop onder andere linken aan pagina's, ankers en externe websites.

Stap 3 | Pas je afbeeldingsknop aan

Pas je afbeeldingsknop aan het uiterlijk en de uitstraling van je website aan. Je kunt animatie- en overgangseffecten toepassen en een tooltip toevoegen om bezoekers te adviseren waar de knop hen naartoe leidt.
Klik op een optie hieronder om meer te lezen over het aanpassen van je afbeeldingsknop.
Let op:
Als je de kleur van een afbeelding van Wix wilt wijzigen, moet je deze in een extern programma bewerken en vervolgens het bestand uploaden naar je Media Manager