Wix Editor: Een afbeelding in een knop veranderen

Leestijd 1 minuten
Verander welke afbeelding dan ook in een knop door er een link aan toe te voegen. Je kunt naar veel verschillende plaatsen linken, waaronder een pagina op je website, een extern webadres, een document of e-mail.
Lees meer over de soorten links waarnaar je kan linken.

Om een afbeelding in een knop te veranderen:

1. Klik op de afbeelding in je Editor.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram .
  3. Klik op het Bij het aanklikken-vervolgmenu en selecteer gaat een koppeling open.
  4. Onder Waar leidt de afbeelding naartoe? klik je op het Link-pictogram
  5. Selecteer een linktype en voer de details in.
  6. Klik op Gereed.
Tip:
Gebruik de Wix Photo Studio om je afbeelding te bewerken en deze meer op een knop te laten lijken. Je kan de achtergrond uitknippen en tekst toevoegen om de knop die je wilt te creëren.