Wix Editor: Een 'Abonneren op YouTube'-knop toevoegen en instellen

Leestijd 2 minuten
Door een 'Abonneren op YouTube'-knop toe te voegen, kunnen je bezoekers je kanaal eenvoudig volgen zonder ooit je website te hoeven verlaten. Zodra bezoekers op de knop klikken, kunnen ze inloggen op hun YouTube-account en het abonnement bevestigen.

Stap 1 | Haal de URL van je YouTube-kanaal op

'Abonneren op YouTube'-knoppen zijn gekoppeld aan je YouTube-kanaal zodat bezoekers zich in een enkele stap kunnen abonneren. Om je YouTube-kanaal aan je Wix-website te koppelen, moet je de kanaal-URL ophalen.
Tip:
Wil je een kanaal koppelen dat niet van jou is? Ga naar de relevante kanaalpagina en kopieer de URL.

Stap 2 | Voeg een 'Abonneren op YouTube'-knop toe

Nu je je YouTube-URL hebt opgehaald, kun je de abonneerknop aan je website toevoegen.Om de knop aan je kanaal te koppelen, plak je de URL van het kanaal in de instellingen van de knop.

Stap 3 | Pas je 'Abonneren op YouTube'-knop aan

Je kunt de manier waarop de knop wordt weergegeven aanpassen door op het Indelingen-pictogramte klikken. Kies of je je kanaalnaam en profielfoto wilt weergeven.