Wix Editor: De indeling van je mobiele website vernieuwen en optimaliseren

Leestijd 2 minuten
De mobielvriendelijke versie van je website wordt automatisch gecreëerd op basis van de inhoud van je desktopwebsite.
Je kunt de indeling aanpassen door elementen naar verschillende locaties te slepen of door de indelingsoptimalisatietool te gebruiken. Deze tool optimaliseert de indeling van je mobiele website zodat deze geschikt is voor kleinere schermen en zorgt ervoor dat al je bezoekers een soepele browse-ervaring hebben.
Belangrijk:
Als je je website bouwt met de nieuwe Editor-ervaring, heb je geen toegang tot de Pagina-indeling optimalisator. Dit komt omdat Wix je mobiele indeling automatisch optimaliseert in de nieuwe Editor-ervaring.

Om je mobiele indeling te optimaliseren:

1. Klik links in de mobiele Editor op Pagina-indeling optimaliseren.
  2. Klik op Nu optimaliseren
Let op:
  • Je kunt op Ongedaan makenklikken om terug te keren naar de vorige versie.
  • Het wijzigen van de indeling op de mobiele website heeft geen invloed op de desktopwebsite.
Belangrijk:
Het is niet mogelijk om terug te keren naar de oorspronkelijke template-indeling van de mobiele website van voordat je inhoud toevoegde.