Wix Editor: De afstand tussen horizontale menu-items

Leestijd 1 minuten

Om de afstand tussen menu-items te kiezen:

1. Klik op het menu in de Editor.
  2. Klik op het Indelingen-pictogram.
  3. Klik op de Alle items zijn even groot-schakelaar om de optie in of uit te schakelen. Als je deze optie uitschakelt, passen de items in de menutekst.
  4. Klik op de Items vullen hele menu-schakelaar om de functie in of uit te schakelen. Als je deze functie inschakelt, worden de items uitgerekt zodat ze in het menuvak passen. Als je deze optie uitschakelt, selecteer je de itemuitlijning:
    • Links: Lijnt de tekst links van het menuvak uit.
    • Midden: Lijnt de tekst uit met het midden van het menuvak.
    • Rechts: Lijnt de tekst rechts van het menuvak uit.
Let op:
Deze optie is alleen beschikbaar voor horizontale menu's.