Wix Editor: Apps in de mobiele weergave

Leestijd 1 minuten
Wanneer je van je desktop-Editor naar je mobiele Editor gaat, worden apps van derden die niet geschikt zijn voor mobiel gebruik automatisch verborgen, of ze worden mogelijk niet correct weergegeven. Deze apps zijn niet geoptimaliseerd voor mobiel en worden daarom niet weergegeven zoals op de desktopversie van je website.
Je kunt er echter voor kiezen om de apps op de mobiele versie van je website te tonen als je dat wilt.

Om apps op je mobiele website weer te geven:

1. Klik links in de mobiele Editor op Verborgen op mobiel.
  2. Klik naast de betreffende app op het Element tonen-pictogram.
Wil je de app weer verbergen op je mobiele website?
Klik gewoon op de app in de mobiele Editor en druk op Delete op je toetsenbord.