Wix Editor: Animatie-effecten beheren

Leestijd 2 minuten
Animatie-effecten zijn een leuke manier om je website tot leven te brengen en bezoekers te imponeren.
Je kunt animaties aanpassen aan je inhoud en de behoeften ervan, en ervoor zorgen dat bezoekers je website blijven gebruiken.
In dit artikel lees je hoe je:

Animaties van een element verwijderen

Als je besluit dat je geen animatie op een element wilt, kun je het op elk moment snel en eenvoudig verwijderen.

Om animatie te verwijderen:

1. Klik op het element.
  2. Klik op het Animatie-pictogram.
  3. Klik op Geen.
Let op:
Als je een animatie van een element verwijdert, gaan alle aanpassingen die je aan de animatie hebt aangebracht verloren.

Animatie alleen toepassen de eerste keer dat een element wordt geladen

Pas animaties en hun gedrag verder aan door een animatie in of uit te schakelen die alleen wordt afgespeeld wanneer het element voor het eerst wordt geladen.
Dit is een geweldige manier om de inhoud van je website uniek te houden en je bezoekers te blijven boeien.

Om de instelling in of uit te schakelen:

1. Klik op het element.
  2. Klik op het Animatie-pictogram.
  3. Klik op Aanpassen.
  4. Klik op de schakelaar naast Alleen de eerste keer animeren om animatie alleen bij de eerste keer laden in of uit te schakelen.
    • Ingeschakeld: De animatie wordt alleen weergegeven wanneer de bezoeker die pagina voor het eerst opent.De animatie wordt niet opnieuw weergegeven als de bezoeker meer dan één keer op de pagina komt.
    • Uitgeschakeld: De animatie wordt elke keer weergegeven als de bezoeker de pagina binnenkomt.
Let op:
Als je selecteert om de animatie alleen bij de eerste keer laden weer te geven, wordt deze opnieuw weergegeven als de bezoeker je website binnenkomt in een andere kijksessie.