Wix Editor: Alt-tekst toevoegen aan je afbeelding

Leestijd 1 minuten
Vanuit Afbeeldingsinstellingen kun je een beschrijving (alt-tekst) aan je afbeelding toevoegen.

Om je afbeeldingstekst toe te voegen:

1. Klik op de afbeelding.
  2. Klik op het Instelling-pictogram.
  3. Voer een beschrijving van de afbeelding in bij Wat staat er op de afbeelding? Laat het Google weten. Let op: Deze beschrijving geeft bezoekers en zoekmachines (zoals Google) informatie over je afbeelding.
  4. Voeg de tooltip-tekst toe onder Heeft deze afbeelding een tooltip?.
    Let op: Deze tekst verschijnt wanneer je de muisaanwijzer over de afbeelding beweegt.