Wix Editor: Afbeeldingen instellen om te openen in een pop-up wanneer erop wordt geklikt

Leestijd 1 minuten

Je kunt je afbeelding zo instellen dat deze in een groter venster wordt geopend wanneer erop wordt geklikt.

Om je afbeelding in te stellen zodat deze wordt uitgevouwen wanneer erop wordt geklikt:

1. Klik op de afbeelding.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram.
  3. Klik op het Bij het aanklikken-dropdownmenu en selecteer Openen in een pop-up.
Tip:

Als je een tooltip toevoegt aan je afbeelding, verschijnt deze onder de afbeelding in het pop-upvenster.