Wix Editor: Achtergrond wordt onjuist weergegeven op tablets of iPads

Leestijd 2 minuten
Als je een afbeelding uploadt die niet groot genoeg is, kan je achtergrondafbeelding te klein of te groot lijken op een tablet of iPad. Dit probleem kan worden opgelost door een afbeelding van het juiste formaat te uploaden.
Belangrijk:
Je achtergrondafbeelding moet minstens zo groot zijn als je monitorformaat. Als je monitor bijvoorbeeld 1920 x 1080 pixels heeft, moet je achtergrondafbeelding minimaal 1920 x 1080 pixels zijn.

Om ervoor te zorgen dat je achtergrond correct wordt weergegeven op alle apparaten:

1. Ga naar de relevante pagina in je Editor.
  2. Klik links in de Editor op Websiteontwerp.
  3. Wijs Pagina-achtergrond aan en klik op Aanpassen.
  4. Klik op  Foto.
  5. (In de Media Manager) Klik linksboven op + Media uploaden.
    1. Selecteer een afbeelding op je computer die minstens zo groot is als de grootte van je monitor.
    2. Klik op Openen.
  6. Selecteer de afbeelding die je hebt geüpload en klik op Achtergrond wijzigen.
  7. Klik op Instellingen op het achtergrondvoorbeeld van de afbeelding.
  8. Selecteer Originele grootte in de Hoe wordt de afbeelding weergegeven?-dropdown.
  9. Selecteer de positie bovenaan in het midden onder Waar wordt de afbeelding weergegeven?
  10. Publiceer je website.
Het paneel met instellingen voor de achtergrond van de afbeelding. Het gedeelte voor schalen en positionering van het paneel wordt gemarkeerd.
Let op:
Mogelijk moet je het cachegeheugen van je tablet of iPad wissen om de wijzigingen te bekijken.