Wix Editor-aanvraag: Extra mobiele apparaten die mobielvriendelijke websites ondersteunen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Je mobielvriendelijke website wordt momenteel ondersteund door de volgende besturingssystemen op mobiele apparaten:
  • iPhone: iOS 14 en hoger (iPhone 7 en hoger)
  • Android: 9.0 en hoger
Wix-websites worden ook ondersteund door in-app-browsers, zoals Facebook en Instagram.

We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.

Als je in de toekomst extra apparaten en besturingssystemen ondersteunt wilt zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we houden je op de hoogte.