Wix Editor-aanvraag: Een website converteren naar een Progressieve Web App

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het niet mogelijk om je website om te zetten naar een Progressieve Web App.
Progressieve Web Apps (PWA's) combineren de flexibiliteit van het web met de ervaring van een native applicatie. Ze laden als gewone webpagina's of websites, maar bieden functionaliteiten die traditioneel alleen beschikbaar waren voor native applicaties. Dit zijn functionaliteiten zoals offline werken, pushmeldingen en toegang tot de hardware van je apparaat.
In de tussentijd kun je de Instant Mobile App in de Wix-appmarkt proberen.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.