Wix Editor-aanvraag: Een pagina instellen om automatisch te vernieuwen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel heeft Wix geen functie voor het automatisch vernieuwen van pagina's.

In de tussentijd kun je de volgende tijdelijke oplossing gebruiken om je pagina te vernieuwen:

1. Voeg het HTML-code-element toe in je Editor.
  2. Voer de code in:
    <script> var timer = null;
    function auto_reload()
    {
     top.location.href = 'Voer je URL bestemming hier in';
    } </script>  <body onload="timer = setTimeout('auto_reload()',5000);">
    Let op: 5000 vernieuwt de pagina elke 5 seconden. Je kunt het nummer wijzigen in de hoeveelheid tijd die je wilt.
  3. Sla je website op en publiceer deze.Let op: Houd er rekening mee dat het script ook vraagt of je je Editor wilt vernieuwen. Zorg ervoor dat je opslaat voordat je de Editor vernieuwt.
Belangrijk:
Deze tijdelijke oplossing werkt alleen als je je website hebt geüpgraded met een Premiumpakket.
Je kunt ook bepaalde elementen, zoals videos en audio instellen om te herhalen zonder dat je website wordt vernieuwd.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.