Wix Comments: Een overzicht

Leestijd 2 minuten
Wix Comments is een communicatietool die betrokkenheid bij je website vergroot. Voeg Wix Comments toe aan je website om je bezoekers een plek te geven om hun gedachten te delen en te chatten over wat hen interesseert. Bezoekers kunnen ook hun opmerkingen bewerken, er media aan toevoegen, op andere opmerkingen reageren, opmerkingen 'liken' en ze sorteren.

Voordelen van Wix Comments

Je kunt zoveel doen met Wix Comments. Het is in hoge mate aanpasbaar, wat betekent dat je het kunt aanpassen aan verschillende gebruiksscenario's en ontwerpen.
Hier zijn enkele coole en praktische manieren waarop je het in kunt zetten:
  • Kan aan elke pagina op je website worden toegevoegd, inclusief dynamische pagina's
  • Beheer en beantwoord alle opmerkingen vanuit één dashboard
  • Verzamel beoordelingen, testimonials, feedback van klanten, en zet ze om in minirecensies
  • Pas de weergave, het ontwerp en de indeling van de opmerkingen aan de stijl van je website aan
  • Upvote en downvote opmerkingen
  • Voeg emoji-reacties toe aan opmerkingen of kies ervoor om reacties volledig uit te schakelen
  • Markeer en pin uitgelichte opmerkingen om ze te laten opvallen
  • Kies of je gastcommentaar wilt inschakelen

Wix Comment aan je website toevoegen

Je kunt Wix Comments overal op je website toevoegen. Dit opent meer manieren waarop je bezoekers actief met anderen kunnen communiceren op je website. Wanneer je het aan je website toevoegt, kun je teruggaan en het opnieuw toevoegen aan een andere pagina op je website.

Om Wix Comments toe te voegen:

1. Ga in je Editor naar de Wix Appmarkt:
    • Wix Editor: Klik links in de Editor op het Apps toevoegen-pictogram.
    • Editor X: Klik op de bovenste balk van Editor X op het Appmarkt-pictogram.
  2. Typ 'Wix Comments' in de zoekbalk.
  3. Selecteer Wix Comments in het dropdownmenu.
  4. Klik op Toevoegen aan website.
Een screenshot van Wix Comments in de Wix Appmarkt en de knop om het aan je website toe te voegen.