Wix Bookings: Zoom verwijderen

Leestijd 1 minuten
Naarmate je behoeften veranderen, wil je voor je videoconferenties misschien overschakelen van Zoom naar een andere app zoals Google Meet of Skype.
Belangrijk:
Als je je primaire videoconferentie-account loskoppelt, zullen de videoconferentie-links voor sessies niet verschijnen, zelfs als je medewerkers hun eigen individuele videoconferentie-accounts hebben.

Om de Zoom-app te verwijderen:

1. Ga naar het Apps beheren-tabblad op het dashboard van je website.
  2. Klik naast de Zoom-app op het Meer weergeven-pictogram.
  3. Klik op Verwijderen
  4. Selecteer de reden voor het verwijderen van de app in het dialoogvenster.
  5. Klik op App verwijderen.