Wix Bookings: Een zelfstandige boekingsknop toevoegen en instellen

Leestijd 2 minuten
Voeg een zelfstandige Boekingsknop toe aan je website, zodat klanten de dienst onmiddellijk kunnen boeken.
Je kunt de knop naast dienstbeschrijvingen of relevante afbeeldingen plaatsen. Selecteer vervolgens waar de knop naar verwijst: naar een specifieke dienst of naar je dienstenlijst.
Let op:
De zelfstandige boekingsknop is momenteel niet beschikbaar in Editor X.

Om de boekingsknop toe te voegen en in te stellen:

1. Klik links in de Editor op Boekingen .
  2. Klik op Boekingselementen.
  3. Scrol omlaag naar Boekingsknop en sleep deze naar de pagina.
  4. Klik in de Editor op de boekkingsknop.
  5. Klik op Instellingen.
  6. Selecteer waar bezoekers naartoe worden geleid als ze op de knop klikken:
    • De lijst met diensten: Klanten worden doorverwezen naar je volledige dienstenlijst.
    • Een specifieke dienst: Klanten worden naar één dienst geleid. Selecteer een dienst:
      1. Klik op het Uitvouw-pictogram.
      2. Selecteer een dienst.
      3. Selecteer waar de bezoekers heen gaan:
        • Boekingsagenda: Klanten gaan naar de boekingsagenda van die dienst om een dag en tijd te kiezen.
        • Dienstenpagina: Klanten worden naar de betreffende dienstenpagina geleid voor meer informatie over je dienst.
  7. (Optioneel) Voer een nieuwe knoptekst in.
  8. (Optioneel) Vervang het pictogram dat op de knop verschijnt:
    1. Klik op het Vervangen-pictogram .
    2. Upload of selecteer een pictogram en klik op Bestand kiezen.
  9. Klik op de Indeling-, Ontwerp- en Animatie-pictogrammen om de knop aan te passen.