Wix Bookings: De bedankpagina aanpassen

Leestijd 4 minuten
De bedankpagina is de pagina waar klanten naartoe worden geleid nadat ze een aankoop afronden. Het bevat een bedankbericht en het bestelnummer van je klant, de geboekte dienst, de prijs en meer.
Een screenshot van de bedankpagina die klanten zien wanneer ze betalen.

Het Bedankpagina-element aanpassen

Je kunt je bedankpagina aanpassen aan het uiterlijk en het merk van je website. Kies welke elementen op deze pagina moeten worden weergegeven, bewerk de tekst en ontwerp de pagina naar wens.
Wix Editor
Editor X
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Ga naar je bedankpagina:
    1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
    2. Klik op Boekingspagina's.
      Let op: Als je ook Wix Stores hebt, ga dan naar de Bedankpagina door op Winkelwagen en bedankt te klikken.
    3. Klik op de bedankpagina.
Een screenshot die laat zien waar je de bedankpagina vindt in je Wix Editor
  1. Klik op het Bedankpagina-element op je pagina.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Stel de bedankpagina in met deze opties:
    • Instellingen: Schakel de selectievakjes uit naast elementen die je niet wilt weergeven.
    • Ontwerp: Pas de achtergrond en randen van de bedankpagina aan, evenals de lettertypen en kleuren van de tekst.
    • Tekst: Bewerk de tekst die op de bedankpagina verschijnt:
      • Algemene tekst: Bewerk de titel, ondertitel en verschillende labels.
      • Bestellen met abonnement: Bewerk de titel, ondertitel en het abonnementslabel die verschijnen wanneer klanten een abonnement kopen.
      • Link: Bewerk de tekst van de Doorgaan met browsen-link en kies waar de link bezoekers naartoe leidt.

Veelgestelde vragen

Klik hieronder om meer te lezen over je bedankpagina.