Wix Blog: Talen beheren in je blog

Leestijd 1 minuten
Maak je blog in de taal die bij je lezers past. Je kunt de taal van je website wijzigen om alle standaard blogtekst te wijzigen die je bezoekers zien (zoals de tekst die op knoppen wordt weergegeven).

Om de taal van je blog te wijzigen:

1. Ga naar het Instellingen-tabblad van je website.
  2. Klik op Taal en locatie.
  3. Klik op de Websitetaal-dropdown om de taal voor je website te selecteren.
  4. Klik op Opslaan
Tip:
Let op:
Het wijzigen van de taal van je website verandert niets aan de taal van je dashboard, Editor of communicatie die je van Wix ontvangt. Deze instellingen worden bepaald door je accounttaal. Scrol omlaag naar Accounttaal en klik op de dropdown om deze te wijzigen.