Wix Blog: HTML-code toevoegen aan een blogpost

Leestijd 2 minuten
Gebruik HTML om een iframe (externe code of componenten) in een blogpost te embedden of een externe website weer te geven.
Belangrijk:
Zorg ervoor dat je de beperkingen van het HTML-element leest voordat je het gebruikt.

Om HTML-code aan een blogpost toe te voegen:

1. Ga naar Blog op het dashboard van je website.
  2. Klik bij de relevante blogpost op Bewerken of op Nieuwe post creëren om een nieuw post te schrijven.
  3. Klik links op Toevoegen.
  4. Klik op HTML-code.
  5. Doe een van de volgende dingen:
    • HTML-code toevoegen: Voegt functies van externe sites toe met behulp van HTML-code.
      1. Klik op HTML-code.
      2. Voer je HTML-code in.
      3. Klik op Opslaan.
    • Een externe website embedden: Geeft een externe website weer in een venster in je post.
      1. Klik op Website adres (URL).
      2. Voer een URL in.
      3. Klik op Opslaan.
  6. (Optioneel) Pas het element aan met behulp van de opties; breedte, hoogte en uitlijning.
Lees hoe je een HTML-code ophaalt van deze externe websites: