Wix Blog: Het ledengedeelte in Wix Blog gebruiken

Leestijd 3 minuten
Creëer een community om je lezers betrokken te houden! Het ledengedeelte is de ideale plek voor blogleden om elkaar te leren kennen en met elkaar te communiceren.

Hier kunnen leden ervoor kiezen om posts te volgen, zich te abonneren op de blog en hun meldingsvoorkeuren aan te passen. Ze kunnen ook hun persoonlijke profielpagina's bewerken.
Let op:
Als je de oude ledenpagina hebt, klik hier om te lezen hoe je kunt overschakelen naar het nieuwe ledengedeelte.

Profielpagina's voor leden

Met het ledengedeelte op je website geïnstalleerd, kunnen websitebezoekers de profielpagina van alle leden bekijken. Bovendien kunnen ze hun openbare blogactiviteiten zien (posts die ze hebben geschreven, opmerkingen die ze hebben gemaakt, enz.).

Openbare ledenpagina's

De volgende blogpagina's zijn openbaar en kunnen door elke websitebezoeker worden bekeken:
  • Profiel
  • Blogposts
  • Reacties
  • Blog like's

Privé ledenpagina's

Sommige pagina's zijn privé, wat betekent dat elk lid zijn eigen pagina's kan bekijken, maar andere leden hebben geen toegang:
  • Mijn concepten
  • Mijn account
  • Notificaties
  • Instellingen

Website's met pagina's die alleen voor leden zijn

Wanneer een websitebezoeker inlogt, zijn ze ingelogd op alle delen van je website. Sommige delen van je website hebben hun eigen speciale ledengedeelten. Als je bijvoorbeeld Wix Stores op je website hebt, kunnen klanten inloggen en toegang krijgen tot hun 'Mijn bestellingen'-pagina, waar ze hun bestellingen kunnen bekijken.
Om meer te lezen over het Wix-ledengedeelte en hoe het integreert met verschillende onderdelen van je website, klik hier

Het ledengedeelte toevoegen

Mogelijk heb je het ledengedeelte al aan je website toegevoegd en als dat zo is, kun je het gebruiken met je blog. Zo niet, voeg het dan nu toe.