Wix Blog: Het blogmenu weergeven of verbergen

Leestijd 2 minuten
Wix Blog wordt geleverd met een menu waarmee je lezers naar verschillende blogcategorieën kunnen navigeren. Het menu verschijnt op je blogfeed en postpagina. Je kunt elke plaats afzonderlijk aanpassen.
Lees meer over het weergeven van het blogmenu:

Toon of verberg het blogmenu in je blog- of categoriefeeds

Kies ervoor om het blogmenu in je blogfeed weer te geven of te verbergen.
  1. Ga naar je Wix Blogfeed in de Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Weergave-tabblad.
  4. Klik op Menu.
  5. Klik op de Menu tonen-knop om het menu weer te geven of te verbergen.

Toon of verberg het blogmenu op je postpagina

Kies ervoor om het blogmenu op je blogpost-pagina te tonen of te verbergen.
  1. Ga naar de post-pagina in je Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Weergave-tabblad.
  4. Klik op Menu.
  5. Klik op de Menu tonen-knop om het menu weer te geven of te verbergen.

Toon of verberg het blogmenu in mobiele weergave

Kies ervoor om het blogmenu op mobiel te tonen of te verbergen. Er zijn twee pagina's om hier te overwegen, je blogfeed en je post-pagina.
  1. Ga naar je blogfeed in de Editor.
  2. Klik op het overschakelen naar mobiel icoon in de bovenste balk van de Editor.
  3. Klik op het blog in de mobiele Editor.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op Weergeven.
  6. Klik op de Mobiele instellingen-schakelaar om deze in te schakelen.
  7. Klik op Menu.
  8. Klik op de Menu tonen-schakelaar om het menu in je blogfeed op mobiel weer te geven of te verbergen.
  9. Klik onderaan het instellingenpaneel op Post-pagina
  10. Klik op de mobiele post-pagina in de Editor.
  11. Klik op het Instellingen-tabblad.
  12. Klik op Weergeven
  13. Klik op de Mobiele instellingen-schakelaar  om deze in te schakelen.
  14. Klik op Menu.
  15. Klik op de Menu tonen-schakelaar om het menu op de postpagina op mobiel weer te geven of te verbergen.