Wix Blog: Gerelateerde posts toevoegen aan je blog

Leestijd 2 minuten
Voeg gerelateerde posts toe aan je blog zodat lezers gemakkelijk soortgelijke inhoud kunnen ontdekken als wat ze momenteel lezen. Je kunt maximaal 3 gerelateerde posts selecteren voor elk blogpost en deze verschijnen onderaan de post.

Voordat je gerelateerde posts op je blog kunt weergeven, moet je de functie eerst inschakelen in je weergave-instellingen. Deze stap zorgt ervoor dat gerelateerde posts zichtbaar en gemakkelijk toegankelijk zijn voor je lezers.

Om gerelateerde posts in te schakelen:

1. Klik op de Post-pagina in de Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Weergave.
  4. Scrol omlaag naar Gerelateerde posts.
  5. Klik op Gerelateerde posts tonen om dit in te schakelen.
  6. Klik op Label tonen om het in te schakelen.
  7. Selecteer Gerelateerde posts.

Zodra je gerelateerde posts hebt ingeschakeld in je weergave-instellingen, kun je beginnen met het toewijzen van gerelateerde posts aan individuele blogposts. Ga naar de gewenste post en selecteer maximaal 3 gerelateerde posts.

Om gerelateerde posts toe te voegen:

1. Ga naar het Blog -tabblad op het dashboard van je website.
  2. Klik op Nieuwe blogpost creëren of Bewerken om een bestaande post te bewerken.
  3. Maak of bewerk de post om de relevante informatie op te nemen.
  4. Klik in het linkerpaneel op het Instellingen-tabblad.
  5. Klik op het Geavanceerd-tabblad.
  6. Klik op Posts toevoegen om gerelateerde posts toe te voegen of klik op Posts kiezen om extra posts te kiezen.
  7. Klik op het selectievakje naast de relevante post.
  8. Klik op Klaar