Wix Blog: Een printervriendelijke versie van je blogposts inschakelen

Leestijd 2 minuten
Voeg een 'Blogpost printen'-pictogram toe om een printervriendelijke versie van je blogposts te maken die je bezoekers kunnen afdrukken.
Als je bijvoorbeeld een kookblog hebt, kun je een 'Blogpost printen'-pictogram toevoegen aan je receptposts, zodat je bezoekers ze kunnen afdrukken om het zelf te proberen.

Om afdrukken op je posts mogelijk te maken:

1. Ga naar de pagina met je blogpost.
  1. Klik op het Post-element.
  2. Klik op Instellingen
  3. Klik op het Weergave-tabblad.
  4. Selecteer Delen en printen.
  1. Schakel Iconen voor delen en afdrukken inschakelen in.
  2. Selecteer onder Geef deze pictogrammen weer het Post printen-selectievakje.
  1. Publiceer je website.