Wix Blog: Een social media-post embedden in een blogpost

Leestijd 2 minuten
Je kunt social media-posts rechtstreeks embedden, ofwel insluiten, in blogposts vanuit de post-samensteller van je website. Voeg de embed-code van de social media-post toe als een HTML-element en pas vervolgens de hoogte, breedte en plaatsing in je blogpost aan.

Om een social media-post in te sluiten in een blogpost:

1. Ga naar de social media-post die je wilt insluiten.
  2. Haal de embed-code op door de relevante instructies te volgen:
    • Facebook: Klik rechtsboven in de post op het Meer weergeven-pictogramen klik op </> Insluiten.
    • Twitter: Klik rechtsboven in de post op het Meer weergeven-pictogramen klik op </> Tweet insluiten.
    • Instagram: Klik rechtsboven in de post op het Meer weergeven-pictogramen klik op Insluiten.
    • YouTube: Klik onder de relevante video op Delen en selecteer <> Insluiten.
  3. Kopieer de code.
  4. Ga naar Blog op het dashboard van je website.
  5. Selecteer de blogpost die je wilt bewerken.
  6. Klik op Toevoegen.
  7. Klik op HTM- code onder Van internet
Het HTML-code-element selecteren.
  1. Selecteer HTML-code in de pop-up.
  2. Plak de code die je eerder gekopieerd hebt.
  3. (Optioneel) Pas de hoogte en breedte van het element aan en selecteer links, midden, of rechts als uitlijning voor het element.
  4. Klik op Opslaan