Wix Blog: De Post-pagina aanpassen

Leestijd 6 minuten
Wanneer lezers een post uit je blogfeed selecteren, wordt de Post-pagina geopend. Dit is een dynamische pagina, wat betekent dat de inhoud verandert op basis van de geselecteerde post, terwijl het ontwerp hetzelfde blijft.
Je kunt het ontwerp aanpassen aan je website en merk en kiezen welke elementen je wilt weergeven.

Kiezen welke elementen je op je Post-pagina wilt weergeven

Je kunt precies kiezen welke informatie en elementen je op je Post-pagina wilt weergeven. Toon of verberg informatie over de post, zoals de naam van de auteur en de leestijd, en kies welke elementen je wilt opnemen, zoals het blogmenu en opties voor delen.

Om te kiezen welke elementen je wilt weergeven:

1. Selecteer de Post-pagina in je Editor.
  2. Klik op Instellingen
  3. Klik op het Weergave-tabblad.
  4. Kies wat je aan wilt passen:

Het ontwerp van de Post-pagina aanpassen

Omdat de Post-pagina een dynamische pagina is, betekent dit dat het ontwerp dat je hier instelt, wordt gebruikt telkens wanneer een lezer een van je blogposts opent. Pas de lettertypen en kleuren aan om ervoor te zorgen dat deze overeenkomen met je website.
Let op:
Als je bepaalde elementen verbergt, verschijnen er geen ontwerpopties voor dat element.

Om het ontwerp van de Post-pagina aan te passen:

1. Selecteer de Post-pagina in je Editor.
  2. Klik op Instellingen
  3. Klik op het Ontwerp-tabblad.
  4. Kies wat je wilt ontwerpen:
Tip:
Je kunt de breedte van je Post-pagina aanpassen om ruimte te maken voor een zijbalk.