Wix Blog: De kleur van de kop van je blogfeed en postpagina wijzigen op mobiel

Leestijd 2 minuten
Wanneer je je blogfeed of postpagina vanaf een mobiel apparaat bekijkt, zie je bovenaan het scherm een kop. Je kunt de kleur van deze kop wijzigen via het Instellingen-paneel van je blogpagina of postpagina in je desktop-Editor (niet in de Wix Owner-app).
Van daaruit kun je overschakelen naar de mobiele weergave om te zien hoe het eruit ziet.

Om de achtergrondkleur van een kop te veranderen:

1. Ga in je Editor naar de pagina die je wilt bewerken.
2. Klik op het Blog- of het Post-element op je pagina.
3.  Klik op Instellingen.
4.  Klik op het Ontwerp-tabblad.
5. Klik op Achtergrond en knoppen
6. Selecteer onder Knopstijl een achtergrondkleur voor je knop.
7. Publiceer je website.