Wix Blog: De indelingen van je overzicht van alle posts en categoriefeed wijzigen

Leestijd 5 minuten
Je kunt de indelingen van je overzicht van alle posts en categoriefeed in je blog aanpassen. Kies hoe je posts zijn gerangschikt, de grootte en positionering van je posts en afbeeldingen, en de laadstijl van je posts om je blog die perfecte uitstraling te geven.
Let op:
Je kunt verschillende indelingen hebben voor je feeds. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen om het overzicht van alle posts naast elkaar te laten zien en de Redactioneel-indeling te gebruiken voor je categoriefeed.

Om de indelingen aan te passen:

1. Ga in de Editor naar je Blog-pagina.
2. Klik op de Wix Blog-app in je Editor.
3. Klik op Instellingen.
4. Klik op het Indeling-tabblad.
5. Klik op het Overzicht van alle posts-tabblad of het Categoriefeed-tabblad.
6. Kies een indeling uit de beschikbare opties.
7. Pas de indeling aan met behulp van de opties:
Let op:
  • De Magazine- en Redactioneel-indelingen bedekken de gehele breedte van de pagina. Lees meer
  • Wanneer je een indeling voor een categoriefeed selecteert, heeft dit invloed op al je categorieën.
Wil je meer weten?
Bekijk de volledige cursus over het bouwen van je blog in Wix Learn. Ga naar de tweede video voor meer informatie over het maken en ontwerpen van je blog