Wix Blocks: Over ontwerpvoorinstellingen

Leestijd 2 minuten
Wix Blocks is beschikbaar voor alle Wix Studio-gebruikers. Gebruik Wix Studio om toegang te krijgen tot Wix Blocks.
Met ontwerpvoorinstellingen kun je verschillende ontwerpen voor dezelfde widget maken. Wanneer je ontwerpvoorinstellingen voor een widget maakt, blijven de functionaliteit, componenten, code, API's en gegevens hetzelfde, terwijl het uiterlijk kan variëren.
Met ontwerpvoorinstellingen kun je je code en functionaliteit eenvoudig hergebruiken voor verschillende ontwerpen, zonder dat je ze hoeft te kopiëren en plakken. Je kunt ook bepalen hoe je widget eruitziet op breekpunten door verschillende voorinstellingen te maken voor desktop, tablet en mobiel.

Hier is een voorbeeld van een app die een lijst met diensten biedt:
dienstenlijst horizontaal
Hier is dezelfde app in een verticaal vooringesteld ontwerp:
voorinstelling 1
Nog een ontwerpvoorinstelling, met alleen de teksten en knoppen, geen afbeeldingen:
voorinstelling 2
Klaar om voorinstellingen te gebruiken?