Wix Blocks-aanvraag: Velo API's toevoegen voor webhookgebeurtenissen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel kun je in Wix Blocks geen serverloze webhookgebeurtenissen in je app activeren zonder je eigen server te hosten. Deze gebeurtenissen kunnen appgebeurtenissen bevatten zoals 'app geïnstalleerd', 'app geüpgraded' en 'app verwijderd'.
Met deze functie zou je serverloze API's van Wix kunnen gebruiken om elke webhookgebeurtenis te activeren.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als je deze functie in de toekomst wilt zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.