Wix Blocks-aanvraag: Een adresinvoerelement toevoegen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het niet mogelijk om een adresinvoerelement aan een widget toe te voegen.

Door een adresinvoerelement toe te voegen, kunnen app-gebruikers adressen indienen bij de relevante dataverzameling. Het adresinvoerelement maakt gebruik van de zoek- en automatisch aanvullen-functies van Google om gebruikers te helpen gegevens snel en nauwkeurig in te voeren.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.