Wix Blocks-aanvraag: Acties voor apps aanpassen op het Mijn bedrijf-tabblad

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Wanneer je je Blocks-app momenteel in de Appmarkt publiceert, krijgen gebruikers die de app installeren een standaard Mijn bedrijf-tabblad in hun Wix Editor of Studio Editor. Dit tabblad bevat verschillende vaste acties die gebruikers kunnen doen, zoals het configureren van de app in hun Editor, het toevoegen of verwijderen van enkele widgets van de app en het upgraden van de app.
Met deze functie zouden ontwikkelaars deze acties kunnen aanpassen op basis van de specifieke behoeften van hun app. Het zou ook de installatie-ervaring verbeteren, zodat gebruikers acties die het belangrijkst zijn tijdens de eerste installatie en het lopende gebruik kunnen configureren en prioriteren, wat resulteert in een soepeler onboardingproces en een betere betrokkenheid op de lange termijn.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij erg gewaardeerd.