Wix Automations: Werk Google Sheets bij

Leestijd 3 minuten
Koppel een specifieke spreadsheet aan je automatisering en koppel de gegevens van de door jou gekozen trigger aan de juiste kolommen in je gekoppelde spreadsheet.
De gegevens die je naar een spreadsheet verzendt, verschillen afhankelijk van de app. Wix Forms verzendt bijvoorbeeld gegevens voor het indienen van formulieren, zoals Naam- en E-mail-velden, en Wix Stores verzendt gegevens zoals recente winkelbestellingen.
Klik op een vraag hieronder voor meer informatie.
Tip:
Klik naast een bestaande automatisering in het Automatiseringen-dashboard op het Meer acties-pictogramen klik op Google Sheet openen om de Google-spreadsheet te bekijken.

Screenshot