Wix Automations: Over je voorgeïnstalleerde automatiseringen

Leestijd 2 minuten
Sommige Wix-apps worden geleverd met automatiseringen die zijn ontworpen en vooraf voor je zijn geïnstalleerd. Automatiseringen kunnen je bedrijf efficiënter laten werken door tijd te besparen op handmatig werk.
Voorgeïnstalleerde automatiseringen werken zodra je de relevante app toevoegt (bijv. Abonnementen). Ze zijn gratis en hebben geen invloed op je automatiseringenquota.

Toegang tot mijn voorgeïnstalleerde automatiseringen

Ga naar al je voorgeïnstalleerde automatiseringen onder Geïnstalleerd voor jou in je Automatiseringen-dashboard. Van hieruit kun je zien hoe vaak elke automatisering werd geactiveerd en de meest recente gebeurtenis.

Voorgeïnstalleerde automatiseringen beheren

Je kunt de details van voorgeïnstalleerde automatiseringsacties aanpassen, zoals het e-mailontwerp, of een automatisering onderbreken en weer opheffen door op de Actief-schakelaar te klikken. Triggers, acties en timing van voorgeïnstalleerde automatiseringen kunnen niet worden bewerkt.
Ziet je het 'Uitgeschakeld'-label naast je automatisering?
Het betekent dat de trigger of de actie niet goed is ingesteld. Klik om je automatisering opnieuw te verbinden en te activeren. Lees meer