Wix Audio-aanvraag: Aanvullende bestandstypes waarin fans muziek kunnen downloaden

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel kunnen je fans je muziek alleen downloaden als MP3- of Flac-bestanden. Het is niet mogelijk voor hen om je muziek te downloaden in andere bestandstypes.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij heel erg gewaardeerd.
Als je je fans je muziek graag zou willen laten downloaden in andere bestandsformaten, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.