Wix Art Store: Beschikbare afdrukformaten

Belangrijk:
Wix Art Store is momenteel niet voor alle gebruikers beschikbaar. Vanaf oktober 2022 is het niet meer mogelijk om de Wix Art Store aan je website toe te voegen. Als alternatief kun je Wix Stores aan je website toevoegen en het aan Printful koppelen om je kunst te verkopen.
Als je je afbeeldingen verkoopt via de Wix Art Store, kun je je klanten verschillende afdrukformaten aanbieden.
Let op:
De beschikbare formaten zijn afhankelijk van de grootte van het originele bestand (hoe groter het originele bestand, hoe meer formaten beschikbaar zullen zijn) en van de locatie van je klant.

Om de beschikbare maten te zien:

1. Klik op de Art Store in je Editor.
  2. Klik op het Winkel-tabblad.
  3. Klik op Prijzen instellen (beschikbare maten kunnen aan de linkerkant worden bekeken).
Tip:
Je kunt in deze weergave ook prijzen instellen. Als je in deze weergave prijzen wijzigt, klik dan op Gereed als je klaar bent.