Wix Art Store: Afdruk- en verzendproblemen in de Wix Art Store

Leestijd 1 minuten
Belangrijk:
Wix Art Store is momenteel niet voor alle gebruikers beschikbaar. Vanaf oktober 2022 is het niet meer mogelijk om de Wix Art Store aan je website toe te voegen. Als alternatief kun je Wix Stores aan je website toevoegen en het aan Printful koppelen om je kunst te verkopen.
Wix werkt samen met een extern bedrijf Order a Print om al je printvereisten te beheren. Order a Print is een wereldwijd platform voor de afhandeling van drukwerk en ontwikkelaar van de meest geavanceerde online afdrukoplossingen van vandaag.
Order a Print is verantwoordelijk voor het afdrukken en verzenden van de afgedrukte goederen in je Wix Art Store.
Als je vragen hebt over de orderstatus van je afdrukken of bezorgd bent over de kwaliteit van je afdrukken, raden wij je aan rechtstreeks contact met hen op te nemen met je vraag/probleem.
Neem voor vragen of opmerkingen rechtstreeks contact op met Order a Print:
E-mail: support@orderaprint.com