Wix Apps: De Dropbox Folder-app toevoegen en instellen

Leestijd 4 minuten
De Dropbox Folder-app is een goede optie voor het delen van documenten en bestanden (bijvoorbeeld foto's of video's) op je website. Voeg de app toe aan je website en koppel deze vervolgens aan je Dropbox-account (of maak een nieuw Dropbox-account aan). Nadat je je account hebt gekoppeld, kun je aanpassen hoe de app eruitziet.

Stap 1 | Voeg de Dropbox Folder-app toe aan je website

Je kunt de Dropbox Folder-app vinden in de Wix Appmarkt. Ga naar de Appmarkt in je Editor om het aan je website toe te voegen en koppel het vervolgens aan een bestaand of nieuw Dropbox-account.
Wix Editor
Studio Editor

1. Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
  2. Zoek naar de Dropbox-map in de zoekbalk.
  3. Klik op Toevoegen aan website
Een screenshot die laat zien hoe je de Dropbox Folder-app toevoegt aan je Wix-website
  1. Selecteer de app in je Editor en klik op Instellingen.
  2. Doe een van de volgende dingen:
    • Klik op Account koppelen en log in op je Dropbox-account.
    • Klik op Nieuw account aanmaken:
      1. Meld je aan bij Dropbox.
      2. Verifieer je e-mailadres.
  3. Klik op Toestaan om toegang te verlenen tot je Dropbox-mappen.
Tip:
Als er geen pop-up wordt geopend, probeer dan je pop-up blocker uit te schakelen of je browserversie bij te werken.

Stap 2 | Kies welke mappen je wilt weergeven

Nadat je de app aan je Dropbox-account hebt gekoppeld, kun je selecteren welke mappen je op je website beschikbaar wilt maken.

Om de mappen te selecteren:

1. Klik in je Editor op de Dropbox Folders-app.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Mappen-tabblad.
  4. Klik op Map selecteren.
  5. Wijs de map die je wilt weergeven aan en klik op Selecteren.
Een screenshot die laat zien hoe je een specifieke dropbox-map selecteert
Tip:
Als je onlangs een map hebt toegevoegd en deze niet verschijnt, klik je op het Vernieuwen-pictogram.

Stap 3 | Pas aan hoe de app eruitziet op je website

Met de Dropbox Folder-app kun je kiezen hoe de map wordt weergegeven, welke informatie wordt weergegeven en welke kleuren en lettertypen je wilt gebruiken.

Om het uiterlijk van de app aan te passen:

1. Klik in je Editor op de Dropbox Folders-app.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Indeling-tabblad om te kiezen hoe je de bestanden in je map wilt weergeven:
    • Lijst: Toont de volledige lijst met bestanden in je map.
    • Pictogram: Toont de mapnaam. Wanneer erop wordt geklikt, verschijnt een pop-up met een lijst met bestanden.
  4. Klik op het Instellingen-tabblad om te kiezen welke informatie je in de map wilt weergeven:
    1. Klik op de Titel weergeven-schakelaar om de titel van de map weer te geven of te verbergen. Tip: Bewerk de titel in het Titeltekst-veld.
    2. Klik op de Toon aantal items-schakelaar om het aantal bestanden weer te geven of te verbergen.
    3. Klik op de Voorbeeld van bestand toestaan-schakelaar om de titel weer te geven of te verbergen.
  5. Klik op het Ontwerp-tabblad om de kleuren, lettertypen en pictogramstijl aan te passen.
Let op:
De ontwerpopties verschillen afhankelijk van de indeling die je in stap 3 hierboven hebt gekozen.