Wix-apps beheren vanuit het Mijn bedrijf-paneel in de Editor

Leestijd 3 minuten
Het Mijn bedrijf-paneel in de Editor van je website is de plek waar je al je Wix-apps, zoals Wix Stores, Wix Bookings, Wix Blog en Wix Chat, kunt beheren.
Krijg snel toegang tot al je geïnstalleerde apps en gebruik de links om toegang te krijgen tot de dashboards van je app. Je kunt ook extra app-elementen toevoegen om je bedrijf te verbeteren.
Om te beginnen, klik je links in de Editor op Mijn bedrijf.

In dit artikel lees je meer over:

Klik naast een app in het Mijn bedrijf-paneel op Beheren om alle verschillende snelkoppelingen te ontdekken die ervoor beschikbaar zijn.

Voor de Wix Stores-app kun je bijvoorbeeld links gebruiken om je producten te beheren, naar Wix Stores op je dashboard te gaan, winkelelementen aan je pagina's toe te voegen, je pagina's te beheren, producten te zoeken om te verkopen en gerelateerde apps toe te voegen.

Meer Wix-apps toevoegen

Je kunt rechtstreeks vanuit het Mijn bedrijf-paneel meer Wix-apps aan je website toevoegen. Het paneel identificeert de apps die je momenteel hebt geïnstalleerd en bied extra apps die je bedrijf helpen verbeteren.

Klik naast de app die je aan je website wilt toevoegen op het App toevoegen-pictogram.

Wix-apps gebruiken waarvoor Premiumpakketten vereist zijn

Sommige Wix-apps vereisen meer dan alleen installatie om er het maximale uit te halen. Je hebt ook een Premiumpakket voor je website nodig om sommige Wix-apps volledig te kunnen gebruiken.
Voor apps waarvoor een Premiumpakket vereist is, zie je een bericht onder aan het Mijn bedrijf-paneel met een link naar de upgrade-pagina.

Wix-apps verwijderen

Je kunt Wix-apps die je niet meer nodig hebt ook rechtstreeks vanuit het Mijn bedrijf-paneel verwijderen.
Klik naast de app die je wilt verwijderen op Beheren en klik vervolgens op App verwijderen.