Wix Abonnementen: De volgorde van je abonnementen wijzigen

Leestijd 4 minuten
Wijzig de volgorde van de abonnementen op je live website om specifieke opties te benadrukken of een logischere flow te creëren. Geef bijvoorbeeld prioriteit aan je meest populaire of exclusieve aanbiedingen om de aandacht van bezoekers te trekken.
Je kunt de abonnementen eenvoudig opnieuw ordenen terwijl je je Abonnementen-pagina bewerkt in de relevante Editor, of onderweg vanuit de Wix Owner en Studio-app.
Wix Editor
Editor X
Studio Editor
Mobiele apps
  1. Ga naar je Editor.
  2. Ga naar je Abonnementen-pagina:
    1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
    2. Klik op je Abonnementen-pagina.
  3. Klik op het Abonnementen-element op je pagina.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op Abonnementen
  6. Klik op Volgorde aanpassen
  7. Sleep de abonnementen in de gewenste volgorde.
Een screenshot die laat zien hoe je je abonnementen opnieuw kunt ordenen in de Wix Editor.
  1. Klik op Publiceren om de wijziging zichtbaar te maken op je website.
  2. Klik op Klaar.
Wat nu?
Je kunt je abonnementen ook per type weergeven met behulp van tabbladen. Dit is een goede manier om je klanten te helpen het abonnement te vinden dat bij hen past.