Websiteleden: Tabbladen aan je ledenmenu toevoegen

Leestijd 1 minuten
Dit artikel verwijst naar de nieuwe versie van het ledengedeelte die nog niet voor alle gebruikers beschikbaar is. Klik hier om te controleren welke versie je gebruikt.
Met het ledenmenu kunnen je leden door verschillende onderdelen van hun account navigeren. Standaard toont het menu een Mijn account-pagina met de gegevens van het lid.
Je hebt de mogelijkheid om verschillende tabbladen toe te voegen om je ledengedeelte te verbeteren. De beschikbaarheid van sommige tabbladen hangt af van de Wix-apps die je op je website hebt geïnstalleerd. Om bijvoorbeeld tabbladen zoals Mijn wallet en Mijn bestellingen toe te voegen, moet je de Wix Stores-app hebben geïnstalleerd.
Hier is een lijst met pagina's die je aan je ledenmenu kunt toevoegen en de vereiste Wix-app die je moet installeren:
Menupagina
Wix-app
Forumopmerkingen
Wix Forum
Forumposts
Wix Forum
Volgers
Wix Forum, Wix Blog
Meldingen
Elke sociale app (zoals Wix Forum, Wix Blog, Wix Groups)
Meldingsinstellingen
Elke sociale app (zoals Wix Forum, Wix Blog, Wix Groups)
Evenementen
Wix Events
Mijn wallet
Wix Events, Wix Stores, Wix Bookings, Wix Restaurants
Blogpost
Wix Blog
Blogopmerkingen
Wix Blog
Blog likes
Wix Blog
Bestanden
File Share
Galerij
Shared Gallery
Mijn abonnementen
Online programma's, Wix Abonnementen, Wix Bookings
Mijn uitdagingen
Online programma's
Mijn bestellingen
Wix Stores
Mijn adressen
Wix Stores, Wix Restaurants
Wix Bookings
Wix Bookings
Groepen
Groepen