Websiteleden: Ledentabbladen en -pagina's op het websitemenu weergeven

Leestijd 2 minuten
Dit artikel verwijst naar de nieuwe versie van de ledengedeelte-app die nog niet voor alle gebruikers beschikbaar is. Als je de vorige versie gebruikt, lees dan de informatie hier. Klik hier om te controleren welke versie je gebruikt
Geef snellere toegang tot tabbladen/pagina's in je ledengedeelte door ze toe te voegen aan het menu van je website. Wanneer bezoekers op de relevante items op het menu klikken, wordt hen gevraagd in te loggen. Dit is een goede manier om meer bekendheid te krijgen voor je ledengedeelte en nieuwe bezoekers aan te moedigen zich aan te melden.
Een voorbeeld van ledenpagina's die verschijnen op het menu van een website.
Wist je dit al?
Je kunt aangepaste ledenpagina's maken, die exclusieve inhoud aanbieden voor je ingelogde leden.
Wix Editor
Studio Editor
  1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  2. Klik op Websitemenu.
  3. Klik onderaan op het Link toevoegen-pictogram.
  4. (In het Link-paneel) Selecteer Pagina.
  5. Kies het relevante leden-tabblad/de pagina in de Welke pagina?-dropdown:
    • Privé-ledenpagina:
      1. Selecteer je aangepaste pagina in de dropdown.
      2. Selecteer In het huidige venster onder Hoe wordt de link geopend?
    • Leden-tabblad (bijvoorbeeld Mijn account):
      1. Selecteer Ledenpagina in de dropdown.
      2. Selecteer het relevante tabblad in het Welk item?-dropdown.
  6. Klik op Klaar.
  7. Herhaal stap 3 - 6 om meer ledenpagina's/tabbladen aan je menu toe te voegen.