Websiteleden: Een ledengedeelte verwijderen

Leestijd 3 minuten
Wil je het ledengedeelte van je website verwijderen? Je kunt dit in een paar snelle stappen rechtstreeks vanuit je Editor doen. Het verwijderen van het ledengedeelte verwijdert alle ledenpagina's, inclusief de standaard pagina's die automatisch zijn toegevoegd (bijv. Mijn Account, Mijn Bestellingen) en alle pagina's die je zelf hebt aangemaakt.
Lees in dit artikel meer over:
Voordat je verwijdert:
Het verwijderen van ons ledengedeelte kan gevolgen hebben voor andere geïnstalleerde applicaties.

Websiteleden: Een ledengedeelte verwijderen

1. Ga naar de Ledenpagina-instellingen in de Editor:
2.  Klik op Ledengedeelte verwijderen .
3. Klik op Verwijderen om te bevestigen.

Veelgestelde vragen

Bekijk de meest gestelde vragen over het verwijderen van het ledengedeelte of over specifieke elementen met betrekking tot de app.
Klik op een vraag hieronder om het antwoord te zien: