Websiteleden: De indeling van de ledenpagina wijzigen

Leestijd 3 minuten
Dit artikel verwijst naar de nieuwe versie van de ledengedeelte-app die nog niet voor alle gebruikers beschikbaar is. Als je de vorige versie gebruikt, lees dan de informatie hier. Klik hier om te controleren welke versie je gebruikt
Kies een indeling voor de pagina die je ledengedeelte toont. Je kunt de indeling op elk moment wijzigen. De elementen worden automatisch opnieuw gerangschikt.
In dit artikel lees je meer over:

Indelingsopties voor de ledenpagina

Er zijn twee indelingen waar je uit kunt kiezen. Lees hieronder meer over de opties en selecteer degene die geschikt is voor jouw website.

Volledige breedte

Het profielontwerp voor de indeling over de volle breedte voor de ledenpagina's omvat de hele breedte van je website. Dit betekent dat het er goed uitziet, ongeacht het schermformaat waarop je bezoekers de website bekijken, waaronder op mobiel.
Voorbeeld van de indeling van het ledengedeelte over de volledige breedte

Kaarten-indeling

De kaarten-indeling is een meer traditionele indeling en past beter bij formele bedrijven omdat er minder nadruk wordt gelegd op het lid. Het is ook heel eenvoudig om elk onderdeel afzonderlijk te verplaatsen en te plaatsen waar je maar wilt.
Voorbeeld van de indeling van de kaarten van het ledengedeelte

De indeling van de ledenpagina wijzigen

Je kunt snel een nieuwe look voor de ledenpagina kiezen door het hele element te selecteren en op Indeling wijzigen te klikken. Dit toont de beschikbare opties, zodat je indien nodig heen en weer kunt schakelen.
Wix Editor
Studio Editor
  1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  2. Klik op Ledengedeelte.
  3. Klik op Ledenpagina.
  4. Selecteer het Ledenpagina-element.
  5. Klik op Indeling wijzigen.
  6. Selecteer de indeling die je wilt.
De indeling van de ledenpagina wijzigen in de Wix Editor